Senzualne erotične masaže za moške, ženske in pare

Erotične masaže za moške zajemajo masažo erogenih con na medeničnem obroču ter mednožju. Maserka moškim stimulira tudi tako imenovano moško G-točko, ki jo imenujemo tudi sakralna točka. Obstaja tudi posebna vrsta tantrične erotične masaže, pri kateri maserka masira s pomočjo masaženih prijemov, ki se imenujejo lingam. S to masažo doseže visoko vzburjenost in močno ejakulacijo pri moškem.

Izjemno popularna in erotična je body to body masaža, pri kateri je maserka v neposrednem kontaktu z njim ali z njo. Ta vrsta masaže je torej primerna tudi za ženske. Pri masaži se maserka posveti slehernemu delu telesa. Ves čas se med vama izmenjuje energija, kar ima za posledico visoko vzburjenost in naelektrenost. Zelo zanimiva je tudi 4-ročna masaža, ki je prav tako namenjena obema spoloma. Masiranec se s pomočjo te masaže popelje v svet, kjer kraljujejo hormoni ugodja in občutki naslade, vse do erotičnega vrhunca.

Obstaja posebna vrsta erotične masaže, ki je namenjena izključno ženskam. Pri tej masaži se maser ali maserka osredotočata na stopala, noge, hrbet, zadnjico, prsi in vrat. Cilj masaže je sprostiti mišični tonus, povečati prekrvavitev in pospešiti izločanje hormonov sreče in ugodja. Pristop do žensk se v erotičnem salonu močno razlikuje od pristopa do masiranja moških, saj nežnejši sploh erotiko doživlja drugače in se tudi vzburi na drugačen način. Erotična masaže za ženske zato vsebujejo elemente klasičnih masaž, ki se nadaljujejo v masažo z oljem in nato preidejo v ciljano masažo delov telesa, ki delujejo kot erogene cone. Stimulacija teh specifičnih delov telesa povečuje tako občutek ugodja kot sproščenosti.

Poznamo tudi erotične masaže, pri kateri maserka masiranca poliva z milnico pri visoki temperaturi. Masiranec je udobno nameščen na blazini v ležečem položaju, nato pa se začne body to body masaža. Masiranje se nadaljuje na mizi s pomočjo eteričnih in drugih odišavljenih olj, pri čemer maserka uporablja erotične prijeme.