Izola je naš kraj, kjer se vsako leto kopamo

Naša destinacija je vedno Izola, ko pridemo na slovensko morje. Ne vem, zakaj smo tako zelo vezani na ta kraj, vendar nam je posebej všeč:

  • Parkirišče,
  • Lepo morje,
  • Restavracija za kosila, pijačo in kavice,
  • Izposoja plovil za na morje,
  • Senca.

Našli smo zase idealno plažo. Lahko rečem, da sem prehodila celo slovensko obalo, a takšne dobre plaže nisem videla nikjer. Tako redno zahajam na to plažo. Ker imam takšno službo, da nimam fiksnega urnika, pa sem si naredil celo tako, ker sem pogosto na obali, da se včasih zjutraj zapeljem na plažo in grem na jutranje plavanje, kjer spijem tudi prvo jutranjo kavo. Resnično mi je všeč Izola in če bi kdaj razmišljal, da bi imel nepremičnino na obali, bi to bil kraj Izola, ker je res lepa in morje je čisto. To seveda ima vpliv, da lahko greš plavat, kajti umazano morje, ti ne pomeni kaj dosti, če rad plavaš. 

Tako vsako leto kakšnih trikrat pridemo na slovensko obalo in destinacija je seveda Izola in plaža Delfin, ker je res lepa in tam dobiš vse, kar si želiš. 

Obožujem morje, in jaz, če bi lahko bi živel na morju, vendar sem si družino ustvaril drugje in tako ne gre tako preprosto, da bi se sedaj pri teh letih selil. Tako sem se odločil, da pa mogoče le kupim kakšno nepremičnino in kraj ,je seveda že izbran in to je Izola, ker je to kraj, ki ima čisto vse, kar človek potrebuje, da mirno in lepo živi. Najlepši so mi večeri, ko se sprehodiš po tem ribiškem mestu, Izola ima svoj čas, in ko jo vzljubiš, je ne pozabiš nikoli več, tako da meni, je ravno tako Izola postala moj drugi najlepši kraj v Sloveniji, seveda je prvi moj rojstni kraj.