Med brskanjem po spletu, sem našla trezor knjigo

Bilo mi je dolgčas in brskala sem po spletu dobesedno v prazno. Nisem vedela, kaj iščem in česa ne iščem. Samo vedela sem, da moram nekaj delati, ker mi je bilo dolgčas. Potem sem pa v eni spletni trgovini našla trezor knjigo in ni mi dalo miru. Glede na to, da je takšen izdelek na spletu in vsi vidijo, kakšna knjiga je to, potem lahko vsak ve, da to obstaja, in če ima to kdo doma, bo hitro lahko kdo dojel, da je to v resnici trezor. Če je trezor nameščen na steno, se ne more kar tako odnesti. Če pa ima kdo doma trezor knjigo, pa lahko to vsak odnese. 

Med brskanjem po spletu, sem našla trezor knjigo

Ideja sicer ni slaba, ampak jaz bi zagotovo naredila kakšen ovitek in ga dala na to knjigo, ker ne bi imela točno takšne knjige razstavljene v stanovanju. Tisti, ki bi vedel, da to obstaja, bi lahko enostavno takšen trezor vzel. Morda di bom to celo omislila, ker se mi zdi kar priročna zadeva. Edino en nevtralen ovitek moram najti, ker ne bi rada prišla v situacijo, ko si bo kdo želel izposoditi to knjigo. Če se to zgodi, sem v resnici na istem, kot če bi bil tam angleški slovar.

Morda je pa bolje, da hranim pomembne stvari tako, kot jih zdaj hranim in bo situacija rešena. Čeprav priznam, da me mika, da nadgradim to mesto. Ne vem še točno, kako, ampak najbrž bom sčasoma že nekaj našla. Kaj točno bo to, pa ta trenutek zelo težko rečem. Vem, da ne bo trezor, ki se vgradi v steno, za knjigo trezor, pa tudi nisem popolnoma prepričana, če bo izbrana.